• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Labelprinters

Labelprinters – etikettenprinters

Grafilabel levert vele soorten labelprinters om uw labels en etiketten mee te bedrukken. We zijn onder andere leverancier van de merken Sato en TSC. Zoekt u een printer die u veel tijdswinst oplevert bij het printen van labels en etiketten? Dan kiest u voor een printer die hier speciaal voor ontworpen is.

U kunt werkelijk voor alle toepassingen bij ons terecht. Heeft u (zeer) grote hoeveelheden labels? Bekijk dan onze industriële labelprinters. Voor kleinere hoeveelheden kijkt u bij onze desktop labelprinters. Werkzaam in de horeca? Dan bieden onze mobiele labelprinters uitkomst.

Thermal of transferdrukken

Labelprinters en etikettenprinters zijn uitermate geschikt om grote hoeveelheden labels en etiketten te printen. Onze printers kunnen zowel thermal (zonder inktlint) als thermal transfer (met inktlint) uw labels bedrukken. Bijbehorende carbonlinten of inktlinten kunnen wij indien gewenst ook leveren.

Hoge printsnelheden

Labelprinters staan bekend om hun hoge printsnelheden. De printers zijn speciaal gemaakt voor het printen van labels en etiketten met als bijkomend voordeel een relatief laag energieverbruik.

Van etiketten tot plantenlabels printen

Een labelprinter gebruikt u in verschillende situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld verzendlabels of barcode-etiketten printen. Of wat te denken van plantenlabels zoals steeketiketten en sleufetiketten? De mogelijkheden zijn zeer divers ! Wat niet veranderd is de tijdwinst en energiebesparing ten opzichte van een gewone printer.

Wilt u een geheel vrijblijvend advies over wat voor u de beste keuze is? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina