• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Etiketten opwikkelaars

Etiketten opwikkelaars – rewinders

De etiketten opwikkelaars (ook wel rewinders genoemd) worden gebruikt om labels die uit de printer komen op een rol te wikkelen. Een opwikkelaar zorgt ervoor dat het sorteren van etiketten en labels een stuk efficiënter verloopt dan wanneer u dit met de hand zou doen.

Vanuit het bedieningspaneel van de opwikkelaar regelt u zelf de snelheid en trekkracht, zodat u altijd de controle heeft over het proces. U kunt de rewinder qua snelheid laten 'meelopen' met de snelheid van uw printer. Wanneer u eenmaal een rol etiketten heeft opgewikkeld, kunt u deze eenvoudig gebruiken in een labeldispenser. Het gebruik van een etikettendispenser wordt hierdoor een efficiënt en aangenaam proces.

Opwikkelen met of zonder geleider

Opwikkelen kan (ongeacht het automatiseren van het proces) een uitdaging blijven. U wilt ten slotte niet dat de labels van de rol aflopen na verloop van tijd. Met een geleider voorkomt u dit. Een rewinder met geleider kenmerkt zich door zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en bovenal gebruiksgemak.

Naast het opwikkelen, bieden wij ook etiketten afwikkelaars. Klik hier voor meer informatie over onze etiketten afwikkelaars.

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina