• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Volgnummer systemen

Volgnummer systemen

Grafilabel is al jarenlang een betrouwbare leverancier van volgnummer systemen. Een volgnummer systeem schept overzicht voor u en uw klanten en zorgt voor meer aandacht van uw klanten voor uw winkel en uw producten. De volgnummer systemen kunnen wij zowel bedraad als draadloos leveren.

Liever direct compleet aan de slag met een complete set? Kijk dan eens naar onze complete volgnummersystemen (startersets).

Ook voor toebehoren zoals volgnummer dispensers, volgnummerrollen en volgnummersysteem accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag op weg.

Balie systemen

Tevens leveren wij diverse balie systemen welke uit te breiden zijn met meerdere displays en afstandsbedieningen. Deze systemen komt u vaak tegen in bijvoorbeeld apotheken, gemeentehuizen, ziekenhuizen etc.

Televisie systemen

Ons meest geavanceerde volgnummer systeem. Met ons digitale multimediasysteem verbetert u de wachtrijbeleving van uw klanten.

Volledig aan te passen naar uw wensen, u creëert een positieve ervaring voor uw klanten én levert tegelijkertijd doelgerichte informatie. Uitermate geschikt dus voor marketingdoeleinden. Wij leveren dit systeem met een draadloze afstandsbediening, zo houdt u altijd de controle over wat u weer wilt geven.

Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina