Watervaste etiketten

Watervaste etiketten - Offerte aanvragen
Watervaste etiketten

De watervaste etiketten van Grafilabel zijn bijzonder duurzaam en presteren ook goed onder zwaardere (buiten)omstandigheden. Wanneer u etiketten nodig heeft die ook buiten gebruikt worden, dan wilt u dat deze ook na een regenbui blijven zitten. Neem contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Watervast of waterafwasbaar

Naast watervaste etiketten leveren wij ook waterafwasbare etiketten. Laatstgenoemde kunststof etiketten worden vaak in de horeca, bloemen- of tuinbouw en de vis- en vleesindustrie. Ze zijn ideaal wanneer er gebruikt wordt gemaakt van meermalige trays, fusten, emmers etc. die na gebruik gewassen dienen te worden.

Onze waterafwasbare etiketten zijn voorzien van een goed afwasbare belijming, zodat trays en kratten moeiteloos beplakt kunnen worden. Zodra de verpakkingen door de wasstraat gaan, worden deze ontdaan van de etiketten zonder papier- en lijmresten achter te laten.

Onze watervaste en waterafwasbare etiketten kunnen blanco leveren. Ook is het mogelijk de etiketten op maat te laten maken met een opdruk naar wens, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of logo. Ook deze etiketten leveren wij op rol. Vul het aanvraagformulier op deze pagina in, wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.