• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Gevaren etiketten

Gevaren etiketten - Offerte aanvragengevaren-etiket

Gevaren etiketten

Grafilabel levert gevaren etiketten, ook wel waarschuwingsetiketten genoemd. Deze gekleurde etiketten zijn voorzien van duidelijke, herkenbare symbolen. Hiermee kunt u duidelijk aangeven wanneer goederen gevaarlijke stoffen bevatten en/of dat voorzichtigheid met het vervoeren geboden is.

Gevaarlijke stoffen verplicht melden

Indien uw goederen gevaarlijke stoffen bevatten, dan bent u verplicht dit te melden. De gevaren etiketten van Grafilabel zijn ingedeeld in internationaal vastgelegde klassen, zodat direct duidelijk is met welke stof men te maken heeft.

Herkenbare symbolen

Gevaren etiketten zijn met hun herkenbare symbolen ideaal voor vervoerders. Dit omdat ze direct zien met welke stof ze te maken hebben, hierdoor kunnen ze zelf de inschatting maken hoeveel voorzichtigheid geboden is en of aanvullende voorzorgsmaatregelen nodig zijn.

Onze gevaren etiketten kunnen wij voorbedrukt leveren, uiteraard zijn ook labels op maat hier mogelijk. Natuurlijk zijn en blijven er bepaalde richtlijnen die gevolgd dienen te worden. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u hier verder over kunnen adviseren.