• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Laseretiketten

Etiketten op A4 vellen – Laseretiketten

Bij Grafilabel vindt u een breed assortiment aan A4 vel laseretiketten. Diverse materialen, kleefkrachten en geschikt voor nagenoeg alle printers. De A4 laseretiketten zijn met uw eigen printer te bedrukken en toepasbaar op de meeste oppervlakken.

Witte of gekleurde etiketten

Onze A4 etiketten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Zo kunt u bij ons kiezen uit witte/blanco etiketten en gekleurde etiketten. Diverse kleuren zijn beschikbaar, zodat u zelf kunt beslissen hoe de etiketten er uit komen te zien.

Ronde etiketten

Grafilabel levert ook ronde etiketten, uiteraard in diverse materialen en kleefkrachten. De ronde etiketten zijn nagenoeg voor alle (laser)printers geschikt. Onze ronde etiketten op A4 vellen zijn zowel in wit als diverse kleuren leverbaar.

Kunststof etiketten

Onze speciale kunststof A4 etiketten zijn dankzij een sterke belijming uitermate geschikt om op de meest uiteenlopende materialen te bevestigen. Denk hierbij aan staal, hout, rubber of zelfs beton. De kunststof etiketten zijn tevens weersbestendig, en leverbaar in de materialen polyester en poly-ethyleen.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 697

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 697

per pagina