• Voor 15:00u besteld = morgen in huis!
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!
  • 30 jaar ervaring
  • Offertes op maat
  • Scherpe prijzen

Sleufetiketten

Sleuf etiketten voor planten

Onze sleufetiketten kenmerken zich door hun scheurvastheid. Daarnaast zijn deze planten labels ijzersterk, waardoor ze de meeste weersomstandigheden met gemak kunnen weerstaan. Onze etiketten worden op rol geleverd, of op A4 vellen. Zo passen wij ons graag aan uw voorkeur aan. Bekijk ook onze brede selectie steeketiketten.

Voor kwekerij of tuincentrum

Sleufetiketten genieten met name populariteit onder kwekerijen en tuincentra. Logisch, want met de grote diversiteit aan afmetingen zijn ze overal toepasbaar. De etiketten kunnen met behulp van een printer voorzien worden van de benodigde informatie. Indien u liever de labels zelf beschrijft met een watervaste stift is dat geen enkel probleem. Deze variant kunnen wij ook leveren.

Planten paspoort

Het plantenpaspoort is sinds 1993 binnen de EU van kracht. Het is geen “echt” document, maar een set verplichte documentatie die aanwezig moet zijn voor vervoer van planten binnen de EU. Kijk voor meer informatie op deze pagina over het plantenpaspoort. Gebruik onze sleufetiketten om de vereiste informatie helder weer te geven.

Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina