Bandenlabels

Offerte aanvraag bandenlabelsbandenlabel

Bandenlabels

Onze Fasson Fastyre bandenlabels hebben een aluminium achterzijde wat zorgt voor een onmiddelijke hechting op de autobanden. De labels hebben een sterke lijmlaag/kleefkracht waardoor deze voor lange tijd goed blijven zitten. Dit is ideaal wanneer autobanden langere tijd in de opslag moeten staan, bijvoorbeeld voor de periode tussen de wissel van zomerbanden naar winterbanden.

Wij leveren de bandenlabels op rol en tussen de etiketten zit een perforatie. Hierdoor kunt u deze makkelijk afscheuren. De kleuren die wij standaard op voorraad hebben zijn geel, oranje, licht groen, licht blauw en roze. Mocht u een andere kleur wensen is dat geen enkel probleem.

De autobandenlabels kunt u zelf bedrukken met behulp van een printer. Onze labels zijn o.a. geschikt voor de printers van Altec, TSC, Brady, Sato, Zebra en vele andere merken. Printers en de bijbehorende carbonlinten/inktlinten kunnen wij ook leveren.

Onderstaande formaten kunnen wij direct uit voorraad leveren in het wit of in een kleur:

95 x 48 mm
96 x 96 mm
82 x 137 mm
100 x 100mm
100 x 120mm

Mocht het gewenste formaat hier niet tussen staan is dat geen enkel probleem. Elk formaat is leverbaar. Wij sturen u graag en geheel vrijblijvend onze offerte hiervoor.